skip to Main Content
SM Vissefjärda

SM Vissefjärda

I helgen var det den andra deltävlingen i SMserien som gick i Vissefjärda.

Banan var av grus och några sektioner med sand och var väldigt gropig och slagig!

Hade väldigt svårt att hitta flytet och köra avslappnat så fick en del armpump men på tidskvalet så satte jag en 12e tid och fick rulla ut som 24a till första finalen.

Jag fick stå väldigt långt in i starten och startrakan smalnade av precis efter grunden så vi var flera stycken som krokade ihop och crashade bara några meter ut från grinden. Jag slog i huvudet rätt bra men körde ändå vidare, jag körde stressigt och dåliga linjer. Jag körde i en kant och fick kasst och kraschade igen. Då insåg jag att loppet var kört och bestämde mig för att bryta. Besviken och frustrerad så gjorde jag mitt bästa för att ladda om för dag 2.

Eftersom jag bröt första heatet så fick jag gå ut som 36a i de två finalheaten på söndagen.

Gjorde ett dåligt utsläpp och var runt 20-25 i starten och på första varvet körde jag och en annan förare ihop och blev ståendes så tappade så jag var bland de sista. Efter det så taggade jag till och började köra bättre, hittade ett bättre flyt i åkningen och körde upp mig till 17e men på sista varvet och i sista kurvan så körde de två framför mig ihop och jag han inte veja undan så fastnade bakom dem och tappade tre förare istället så körde i mål på en 20e plats. Det var väldigt frustrerande men kändes ändå bättre att jag fått in flytet lite mer.

I sista heatet var jag även där dåligt med i starten men kom in i körningen efter några varv och körde upp mig till en 16e plats i mål.

Totalt för tävlingen blev jag 22a och tappade ner till 19e i totalen.

Väldigt frustrerande helg då jag gjorde dåliga starter, körde för långsamt och blev väldigt trött i sista heatet. Men jag gjorde så gott jag kunde denna tävling och mer kan jag inte göra.

Det är en lång säsong och jag ska se till att klättra upp i SM tabellen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *