skip to Main Content
SM Final Varberg

SM final Varberg

Igår gick sista deltävlingen av MXSM i Varberg!

Träningen gick bra, jag hittade bra flyt och hade fjärde snabbaste tid så var taggad till finalerna.

Heat 1, jag gjorde en ganska dålig start och var runt 10e platsen, jag hittade ett bra flyt och körde upp mig till 4a men sedan blev jag omkörd av Ken Bengtson och Anton Gole och blev 6a i mål. (Bästa heatresultatet i år)

heat 2, jag gjorde en bra start och var ut som 3a och körde snabbt upp mig till 2a. Jag tappade några snabba förare och sen tappade jag fokus och körde stelt och gjorde en massa misstag, kom i mål på en 9e plats. Är verkligen inte nöjd med körningen i sista heatet men det blev ändå det bästa totalresultatet i år då jag blev 6a totalt.

Jag gick även från 10a till 9a totalt i serien som nu är slut.

Nu blir det att ladda om till sista danska som går nästa helg!

//Fredrik 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *