skip to Main Content
Lag SM Vinst På Hemmaplan!

Lag SM vinst på hemmaplan!

I år gick lag SM på hemmaplan i Tibro! I laget var det Anton wallsten, Niclas Gustafsson och jag. Banan var grymt bra fixad inför tävlingen och det bjöd upp till grym racing! På mitt tidskval (mx2) så satte jag den snabbaste tiden.

Även Niclas och Anton var i toppen på sina tidskval så alla i laget kände sig taggade inför det tre heaten.

jag körde första och andra heatet där man blandar 250 och 450.

heat 1, jag gjorde en bra start och var inom top tio och det var tajt racing genom hela heatet och efter en omkörning på sista varvet gick jag i mål som 4a och bäste mx2 föraren. Niclas blev 3a så Tibro låg nu etta efter första heatet.

heat 2, jag gjorde även här en bra start och var inom top 10 och hade riktigt tajt racing genom hela heatet och gick i mål som 5a och 2a av mx2 förarna. Anton körde grymt och blev 2a

i sista heatet så gjorde Niclas en bra start och körde i mål på en stark 5e plats. Anton ramlade tyvärr på första varvet och och fick börja som sista man men körde starkt upp sig till en 9e plats.

Med alla resultat räknade så vann Tibro MK totalt och vi blev då Lag SM mästare 2018!

Grym helg minst sagt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *