skip to Main Content
EMX250 Italien

EMX250 Italien

I helgen var det säsongsstart efter en bra vinter med mycket fysträning, endurokörning och två veckors träning i Italien. Jag avslutade träningslägret i italien med att köra mitt första 250 EM på Arco.

Det hade regnat ordentligt på torsdagen innan så banan var riktigt lerig på träningen men det kändes bra och jag tyckte jag kom in i banan och körningen rätt fort.

 

Till tidskvalet hade det torkat upp bra och banan var riktigt fin! Körningen kändes bra men jag körde inte tillräckligt snabbt för att hamna inom typ 20 i gruppen för att kvala in. Jag slutade på en 23e plats och ca 1,3 sekunder efter en finalplats.

Det var väldigt tråkigt att inte köra finalerna då banan var riktigt fin och jag var riktigt taggad på att tävla! Jag är nöjd med min körning och jag var närmre final än jag trodde jag skulle vara så jag tar med mig det positiva och nya lärdomar hem.

Nu är jag på väg hem igen för att fortsätta med min vanliga vardag med jobb, träning och mekande sen om 2 veckor är det dax för årets första SM som går i saxtorp.

Tack till alla sponsorer som gör årets EM och SM satsning möjlig! //Fredde

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *