skip to Main Content
Danska Mästerskapet Roskilde

Danska mästerskapet Roskilde

Nu är jag på väg hem från Roskilde efter den andra deltävlingen av det danska mästerskapet.

Denna deltävling var på en riktig häftig hårdbana.

Det började med tidskval direkt och eftersom det tar lite tid för mig att komma in i banan så körde jag ganska stelt och blev 11a.

I första finalheatet gjorde jag en ganska bra start och var ut som
Sjua. Holeshotknappen fastnade så gaffeln fjädrade aldrig ut så jag tappade massa och efter något varv stannade jag och sparkade på knappen tills den lossnade. Jag var nere på en 20e plats och började köra upp mig, körningen kändes bra och hittade ett bra flyt. Körde upp mig till 13 tror jag men så skulle jag köra om föraren framför men missbedömde lite och råkade köra in i bakhjulen på den och jag ramlade. Kom upp och körde i mål på en 16e plats.

I andra finalheatet gjorde jag en till bra start och var ut som 7a men hittade aldrig något bra flyt och körde stelt och för sakta så tappade ner till 11 i mål.

Totalt för tävlingen blev jag 13.

Är inte jättenöjd med tävlingen men jag gjorde bättre starter och fick ingen armpump så jag ser positivt på det hela och ska träna på hårt för att få upp farten mer!

Tack för allt stöd
/Fredde

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *